Activiteiten van de Poeliersbond

Elke ondernemer wordt geconfronteerd met unieke problemen of situaties. Neem contact op met het secretariaat voor ondersteuning en hulp op bedrijfseconomisch, werkgeversgebied, maar ook voor wet- en regelgeving voor het poeliersbedrijf. Stel je vraag eenvoudig per mail of telefoon en je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord.

Voor uitgebreid juridisch-, bedrijfseconomisch- en werkgeversadvies geldt een speciaal ledentarief. Dit tarief bedraagt € 99 per uur, exclusief reiskosten (€ 0,40 per km) en 21% BTW.

Juridisch advies

Als ondernemer heb je te maken met contracten, regels en wetten waarbij advies van een deskundige vaak heel welkom is. Soms is een telefoontje naar de juridische afdeling al voldoende. In andere gevallen is een uitgebreid advies noodzakelijk en geldt daarvoor ons speciale ledentarief. Voor welke onderwerpen kun je bellen? Arbeidsrecht, huurrecht, productaansprakelijkheid en meer. 

Ondernemersadvies

De Poeliersbond biedt jou als lid ondersteuning als het gaat om de opstart, de verplaatsing, de renovatie of de beëindiging/verkoop van een slagersbedrijf. Om de juiste keuzes te kunnen maken en jouw voorgenomen plannen voor financiering in aanmerking te laten komen, is het van belang te beschikken over een goed onderbouwd ondernemingsplan. Tijdens een gratis verkennend gesprek wordt jouw adviesbehoefte bepaald. 

Vaktechnologisch advies

Heb je een vraag op vaktechnologisch gebied? Over de hygiënecode, allergenen, productinformatie of andere vragen. Bel ons op 070 3314640.